JL Visagie & Styling en de media

 

 

Benieuwd wat een interview bij Omroep Max, de 10 years challenge, klanten bij DWDD en een flamencodanseres wat elkaar te maken hebben?

Dat ga ik je vertellen.
Woensdag 16 januari was ik om 7.30 u gestart met mijn ochtend werken bij Ici Paris XL, rond 12 u was ik klaar en vond een bericht van redactie assistente Milou van een radio lunchprogramma bij omroep Max. Of ik beschikbaar was voor een interview in het kader van ‘The 10 years challenge’?
Ze wilden graag tips gebaseerd op mijn blog ‘De gouden tips voor een mooie huid en een jonge uitstraling’ van december 2017.
Na een gezellig voorgesprek met Milou – ik stond nog steeds op Rotterdam CS – als een speer naar de metro en naar huis.
Net op tijd om jas uit te gooien, PC op te starten (even blog erbij pakken) en mezelf te installeren voor de live uitzending.

Bert Haandrikman verwelkomde me in de uitzending en was benieuwd hoe hij er goed uit kon blijven zien.
Als eerste natuurlijk: goed huidverzorging, in ieder geval 2 keer per dag op een zachte manier reinigen, zodat je verzorging daarna z’n werk kan doen.
Zitten is het nieuwe roken: dat wil zeggen, bewegen is essentieel! Zoek iets dat bij je past en dat je leuk vindt, of dat nou wandelen, fietsen, dansen, zwemmen of hardlopen is, zoveel mogelijk van de bank af komen. We kwamen daarna bij het belang van gezond eten terecht, beauty komt ook van binnenuit!
Bert vroeg me naar het belang van mooie kleding, als styliste en kleuradviseur kan ik dat natuurlijk alleen maar bevestigen. Als je goed weet welke kleuren je mooi staan kun je daar dankbaar gebruik van maken.
Tot slot kwamen we bij het onderwerp make-up; een beetje goed aangebrachte make-up doet bij vrouwen wonderen, ook daarvoor kun je bij JL Visagie & Styling terecht. Ik vond het erg leuk om aan het interview mee te werken en had graag veel meer tips gedeeld.

In diezelfde week zie ik op vrijdag twee jonge klanten van me – vorige week zaterdag bij me geweest voor een kleuradvies – zitten stralen in het publiek bij DWDD! Erg leuk om te zien en in goed gekozen outfits 😊.

Zondagochtend bij de VPRO zie ik toevallig een interview over flamenco dans/muziek, daarbij was de danseres Conchita aanwezig die ik zondag life in Rotterdam heb zien dansen. Met recht een week vol media. 

Mocht je het leuk vinden het interview nog even terug te luisteren, je vindt het bijgevoegd bij dit artikel.
Ik ga gewoon vrolijk verder om de wereld nog net iets mooier te maken! Blijf me volgen.

Liefs,  Judith

 

Meer blogposts...

Posted by Judith Langenhorst | 15 juni 2022
C L O S E T C L E A N
Ken je dat? Een kast vol kleding maar door de bomen het bos niet meer zien? Vergeten welke kledingstukken je hebt hangen? Niet meer precies weten of ze nog wel...
Posted by Judith Langenhorst | 28 april 2022
Van huispak naar powersuit.
Na de afgelopen twee jaar voornamelijk thuis gewerkt te hebben merk je dat we weer behoefte hebben aan leuke kleding. Waren het vooral de makkelijke joggingbroeken en huispakken waar we iedere...
Posted by IF | 5 maart 2022
GREY HAIR, DON’T CARE (BUT TAKE CARE!)
Grijs is nog nooit zo trendy geweest. Dan bedoel ik niet die altijd al sexy en sophisticated gevonden grijze slapen bij heren! Eerst zagen we vooral hippe twintigers hun haren...